Milano, miesten muotiviikko syksy/talvi 2017-2018

On tammikuu ja miesten muotikuukausi on jo lähes puolessa välissä. Lontoo ja Firenze takana ja Milano, Pariisi, sekä New York vielä jäljellä.

Milanon muotiviikko alkoi eilen täydellä voimalla kun päivän starttasi Diesel Black Gold puoli kymmeneltä aamulla ja päivän päätti Plein Sport yhdeksältä illalla. Päivään mahtui 12 näytöstä, mm. Antonio Marras, Marni, Dolce & Gabbana, Moschino & Versace, sekä 11 pienempää esitystä. 

Aurinko laskee Milanossa noin viiden pintaan, joten itse en suinkaan ollut kuvaamassa myöhäiseen iltaan asti, vaan viimeinen näytökseni oli Marni. Illalla olisi tosin ollut mahdollisuus lähteä after partyihin, mutta kuten olen ennenkin todennut, niin nämä kuvauspäivät ovat sen verran rankkoja, että vaikka niiden jälkeen jaksaisikin lähteä ulos, niin kuvaus seuraavana (puhumattakaan kun samanlaisia päiviä on vielä monta tulossa) päivänä on tahmeaa, jos ei lepää mahdollisimman paljon. Joskus olen katsonut askelmittarista, että normaalina kuvauspäivänä askelia tulee 13-16km verran.

Ensimmäisessä postauksessani lupasin tehdä katsauksen naisten SS17 trendeihin ennen Milanoa, mutta joudun siirtämään sen hieman myöhäisempään ajankohtaan.

Tässä kuitenkin nyt parhaat palat Milanon miesten AW17-18 katumuodista enismmäiseltä päivältä.