Milanon ja Pariisin naisten muotiviikot (AW 17-18)

Milanon ja Pariisin miesten muotiviikot vietettiin Tammikuussa erittäin kylmissä tunnelmissa, mikä on haastavaa kun joutuu viettämään useamman tunnin ulkona välillä hikiliikkuen ja välillä paikallaan odotellen. Nyt helmi-maaliskuussa naisten viikot sujuivat Milanossa aurinkoisessa ja miellyttävässä säässä, mutta Pariisissa sen sijaan vain satoi satamistaan. Sade ei ainoastaan kastanut päivästä toiseen meitä ihmisiä, vaan aiheutti myös stressiä ja huolta kameroiden ja kännyköiden puolesta. Vaikka olisi miten ollut suojautunut sadetta vastaan, niin tarpeeksi monta tuntia kun siinä sateessa kuvaa, niin jostain se vesi lopulta löytää tiensä vaatteiden ja kenkien sisään. Itse onneksi säästyin laitteiden vesivahingoilta, mutta muutamalla ystävällä kävi huonompi flaxi niin puhelimen kuin kamerankin kanssa. 

Milanon kuvista iso osa on nyt päivitetty galleriaansa ja Pariisin kuvat seuraavat lähipäivinä.